Boeken

Mijn publicaties

Ik ben schrijfster van diverse boeken, steeds gechanneld door nietaardse Lichtwezens. Een hechte band met mijn gidsen, gevoegd bij mijn werk als doorgeefluik voor velen, maakt dat ik er klaar voor ben om op deze wijze teksten vanuit de Lichtwereld te ontvangen. De boeken zijn te bestellen bij Uitgeverij Oorsprong BV, via de bekende online verkoopadressen en hier, via het contactformulier.

Wil jij hier wel zijn?
Wil jij hier wel zijn?
Heel de mens
Heel de mens

Reviews

Wil jij hier wel zijn?
Wil jij hier wel zijn? van Ineke Dane is een boek over leven met een grote gevoeligheid. Een verzameling levensverhalen, bedoeld om die sensitiviteit beter te begrijpen. En in te zetten voor jezelf en anderen.

Zoals ik dat ken van andere spirituele teksten: het boek heeft een diepere, ongezegde laag. Inwerkend op een onderbewust niveau. Het is niet iets intellectueels, al zitten er zeker denkbeelden in die resoneren. Het is een bepaalde energie op intentioneel niveau.

Bij dit boek ervaar ik het gevoel, deel te zijn van iets groots. Een weidse, horizontale verbinding met al die mensen die ook zo gevoelig zijn. En een enorme verticale lijn, met het spirituele en ons aardse leven.

Dat er in beide lijnen zoveel ruimte en hulp is om het goed te hebben. Met elkaar en voor elkaar. Daarin kunnen ontspannen. We zijn niet alleen. We maken samen deze tocht op aarde.

Het boek sluit af met tips. Zodat je naast inspiratie ook concrete handvatten hebt voor een sensitief leven.

Warm aanbevolen!
Christiaan Vroegindeweij, Praktijk Weij”

Heel de mens,
de heilige geometrie van het leven

Prachtig boek, ik was benieuwd of het net zo goed was als haar eerste boek. Dat is het! ik deed de oefeningen in het boek en voelde van alles in mijn lichaam veranderen. Het werkt direct! Ik heb met dit boek mooie handvatten gekregen om mezelf verder te helen. Wat mij betreft is het een absolute aanrader.

Hans Buisrogge van den Maagdenberg
(auteur van VolDAAN op reis gegaan)